Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско официално отвори врати за сезона

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

 

На 22 май Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отвори врати

На 22 май Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отвори врати, с което показа, че е готов да посрещне гости и че стъпка по стъпка се връща към нормалния ритъм на работа, спазвайки всички нововъведени стандарти и предписания.

Първият уикенд беше белязан от четири много топли и слънчеви дни в Банско и малко над 20% заетост. Това беше добра възможност за предлагане на много персонализирано обслужване, което е един от най-важните принципи на веригата Кемпински. За да осигури максимален комфорт на първите гости за този сезон, луксозният хотел беше щедър с ъпгрейдите и късните освобождавания на стаите. За радост на екипа още при напускането на хотела някои от гостувалите семейства са резервирали отново за следващия уикенд.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е внедрил всички стандарти и предписания както от правителството, така и от издадения от веригата наръчник „Kempinski White Gloves Service”, предназначен за всички хотели по света. В допълнение са закупени и машини с UV лъчи, които се поставят в стаите и апартаментите след всяко напускане на гостите, за да могат да се стерилизират изцяло всички повърхности. От днес работят и закритите пространства на ресторантите, целият СПА център, както и е възможно провеждането на по-малки бизнес срещи и събития. Хубава новина за днешния 1-ви юни е, че вече работи и Детският клуб на хотела.

 

Относно веригата Кемпински:

Създадена през 1897 г., Кемпински е най-старата група луксозни хотели в Европа. Богатото наследство на безупречно персонално обслужване и превъзходното гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на всеки един хотел. Веригата Кемпински вече включва 76 петзвездни хотели и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки един от тях отразява силата и успеха на марката Кемпински, без да забравя своето наследство. Портфолиото включва исторически забележителности, отличени с награди градски лайфстайл хотели, изключителни курорти и престижни резиденции. Всеки един от тях излъчва качеството, което гостите очакват от Кемпински, докато в същото време приема културните традиции на своето местоположение. Кемпински е учредител на Global Hotel Alliance (GHA), най-големият в света съюз на независими хотелски марки.

https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/

http://www.kempinski.com/

http://www.discoveryloyalty.com/

Хотели, спа хотели, хотели на море