Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско e „Най-добър лайфстайл хотел на България 2023“

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско спечели наградата за „Най-добър лайфстайл хотел на България 2023“ от Световните туристически награди за пети път

Банско, 3 октомври 2023 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за пети пореден за „Най-добър лайфстайл хотел на България“ (“Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel”) от Световните туристически награди (World Travel Awards), които са най-престижната програма за отличия в туристическата индустрия. Най-добрите туристически брандове в Европа за 2023г. бяха известени по време на грандиозна гала церемония на 29 септември в Батуми, Грузия. Най-дългоочакваната вечер в туристическия бранш събра повече от 250 лидери в туризма от 30 различни страни. По време на това значимо за европейския хотелиерски бранш събитие, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе признат за победител на една от най-желаните награди в хотелиерския бизнес. По традиция, събитието бе част от специално подготвена за участниците тридневна програма с нетуъркинг бизнес платформи, социални събития, разглеждане на забележителности и развлекателни занимания. Сред поканените гости бяха и Асистент директорът маркетинг и продажби – Мариана Моминова и ПР и маркетинг мениджърът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско – Емилия Кордева, които имаха удоволствието да приемат почетната статуетка от името на хотела и благодариха на гласувалите от цял свят за тяхната подкрепа и признание.

По повод на спечелената награда, Генералният мениджър Рене Детцен коментира: „Аз се присъедних към екипа на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско само преди два месеца и тази награда е чудесно приветствие за добре дошъл. За нас е огромна чест да бъдем отличени като „Най-добър лайфстайл хотел на България 2023“ за пети пореден път. Тази престижна награда ни мотивира да продължим да предоставяме първокласно обслужване на нашите уважавани гости от цял свят. Чувствам се изключително щастлив и горд, тъй като това е чудесно признание за екипа на хотела.“

Гласуването за най-добрите в Европейската туристическа индустрия се проведе онлайн на официалната страница на Световните туристически награди и бе отворено от 9 май до 20 август 2023г. както за професионалисти от сферата на туризма, така и за крайните потребители. Световните туристически награди, които тази година празнуват своята 30-та годишнина, са създадени за признание на заслугите и постиженията във всички сектори на туризма. Те са най-престижната ежегодна класация с поредица от регионални гала церемонии, организирани, за да признаят високите постижения на всеки континент.

Пълният списък на победителите от Световните туристически награди може да бъде разгледан на https://www.worldtravelawards.com/winners/2023/europe.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново е номиниран и в категорията „Най-добър ски хотел на България 2023“ от Световните ски награди. Гласуването е отворено до 13 октомври 2023г. и всички желаещи да подкрепят хотела могат да дадат своя глас на следния линк: https://worldskiawards.com/vote/kempinski-hotel-grand-arena-bansko-2023.

 

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско:

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо международно ниво, подходящи за всички скиори от начинаещи до напреднали. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „Кемпински” включва 81 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и в момента има повече от 25 проекта в процес на разработка по целия свят. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света. www.kempinski.com 

www.ghadiscovery.com

 

 

 

Хотели, спа хотели, хотели на море