Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско за пореден път спечели 3 от най-престижните международни награди

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

 

Туристи, управители, туроператори и медии от цял свят гласуваха онлайн

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско за пореден път спечели три от най-престижните международни награди в сферата на туризма

Банско, 20 ноември 2020 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е горд носител на три международни отличия - „Bulgaria’s Best Ski Hotel“ от World Ski Awards, „Bulgaria’s Best Lifestyle Hotel“ от World Travel Awards и „Bulgaria’s Best Hotel Spa“ от World Spa Awards. Туристи, управители, туроператори и медии от цял свят гласуваха онлайн и избраха брандовете, които са се представили по изключителен начин през последните 12 месеца. Тази година гала церемонията се проведе онлайн.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново беше в центъра на вниманието на World Ski Awards и за седми път беше коронясан като „Bulgaria’s Best Ski Hotel“. Най-престижната организация за награди в света има за цел да повиши стандартите в ски индустрията, награждавайки организациите, които са лидери в своята област. Това е изключително важно признание за хотела, тъй като то показва потенциала на ски дестинацията и марката. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се намира в самото сърце на планинския курорт и е единственият хотел с директен достъп до ски пистите, разположен точно до лифта.

В допълнение, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е отличен за втори пореден път и като „Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel“. Световно призната като награда, отличаваща качество, World Travel Awards има за цел да отличи и награди върховите постижения във всички сектори на туристическата индустрия. Конкурсът е известен като най-престижния в областта на туризма и се провежда ежегодно.

Модерният Kempinski The Spa също спечели заслужено награда за „Bulgaria’s Best Hotel Spa“ за пета поредна година. Мисията на World Spa Awards е да служи като знак за високи постижения и да спомогне за насърчаването на нова ера на растеж в Спа туризма. Награденият Kempinski The Spa е един от най-големите и добре оборудвани в региона. Предлага четири различни вида сауни, специален лакониум, приключенски душове, уникална снежна стая, леден фонтан и много други. Kempinski The Spa е известен и със сезонните си процедури, автентичните тайландски масажи и ексклузивната козметика. Спа посетителите през празничния сезон ще имат възможността да се възползват от специални Аюрведа процедури, предлагани от г-н Сурадж Варма, един от най-добрите холистични терапевти в света. От 18 декември и 8 януари гостите на Kempinski The Spa ще могат да се насладят на изцяло персонализирани процедури, подходящи за техните нужди и профил. 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е горд да бъде отличен с тези изключително ценни награди, тъй като те са знак за признателността на гостите. Екипът ще продължава да предлага такава изключителна услуга и отправя благодарност към всеки гласувал за лоялността и признанието.

Научете повече за специалните оферти за настаняване тук: https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/special-offers/

 

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско:

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897 г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „Кемпински” включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

 

kempinski.com/bansko • kempinski.com/press • discoveryloyalty.com

Хотели, спа хотели, хотели на море