Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Световно признание за веригата Кемпински за най-добър работодател в туристическата индустрия в класа

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

 

Световно признание за веригата Кемпински за най-добър работодател в туристическата индустрия в класацията на Forbes за 2021 г. 

Ангажираността на служителите винаги е била фокус на веригата Кемпински и представлява един от основните фундаменти по отношение привличането и развиването на таланти в луксозното гостоприемство.

Проучването за 2021 г. за ангажираността на служителите на Кемпински (KEES), което се провежда съвместно с Gallup от 2016 г., отбеляза най-високия резултат, регистриран от въвеждането му. Това показва, че служителите ценят и остават отдадени на веригата, което е най-ценната награда за Кемпински в тези изключително трудни за цялата хотелска индустрия времена.

С голямо удоволствие и гордост компанията съобщава, че е включена в класацията на Forbes за 2021 г. на най-добрите работодатели в света на изумителното първо място в туристическата индустрията, и на 63-то място сред всички индустрии. Това е не само прекрасно постижение, което поставя Кемпински в ролята си на работодател, пред много от уважаваните международно известни конкуренти, но и ясен знак, че компанията изпълнява ангажимента си и следва визията си за хората, превръщайки се в предпочитан работодател.

Проучването беше проведено от Forbes и неговите партньори по напълно независим и анонимен начин. Резултатите бяха публикувани на 12-ти октомври. Кемпински е изключително благодарен на своите служители за гласуваното доверие и положителната оценка. След месеци, изпълнени с трудности, това постижение е доказателство за колективния ангажимент за създаване на работно място, където талантите се развиват в своята сфера и усъвършенстват уменията си, но също така и на пространство, където те да чувстват принадлежност и приобщаване.

Наградата също така потвърждава, че грижата за служителя в Кемпински не е тактика, а част от същността на компанията. Веригата се възстановява след много труден за цялата хотелска индустрия период и точно в такива моменти отношенията служител-работодател се тестват, като истинската връзка и дългосрочната лоялност излизат на преден план.

Кемпински ще продължава да се грижи за своите служители и да предоставя ясна и честна комуникация и възможности за развитие, които превръщат веригата в място, където всеки може да процъфтява!

За повече информация относно класацията на Forbes, посетете този линк: https://www.forbes.com/sites/samanthatodd/2021/10/12/meet-the-worlds-best-employers-2021/?sh=1a9b8dff3b37

 

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897 г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „Кемпински” включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

 

kempinski.com/bansko • kempinski.com/press • discoveryloyalty.com

 

 

 

Хотели, спа хотели, хотели на море