Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Световноизвестен аюрведа терапевт ще гостува в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

 

Присъстващите ще имат възможност да получат персонализирана грижа в Kempinski The Spa 

 

Световноизвестен аюрведа терапевт ще гостува в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско и ще предложи ексклузивни процедури

Присъстващите ще имат възможност да получат персонализирана грижа в Kempinski The Spa 

Сурадж Варма, един от най-добрите холистични терапевти в света, специализиращ в аюрведа процедури, ще стане част от екипа на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Той ще практикува между 18 декември и 8 януари в Kempinski The Spa. През този период гостите ще имат възможност да се насладят на изцяло персонализирани процедури, подходящи за техните нужди и профил.

Подходът на Сурадж е добре известен с това, че може да достави дългосрочни резултати, когато става въпрос за болки в гърба, намаляване на стреса, безсъние, нарушено кръвообращение, болки в мускулите и други. Процедурите са комбинация от най-добрите традиционни терапии, включително аюрведичен масаж, лечение с прана, рефлексотерапия и различни западни техники като ароматерапия, лимфен дренаж и терапия с горещи камъни.

Сурадж Варма е научил за силата на лечението чрез докосване от баща си. След това той продължава образованието си в престижната аюрведа болница в Коимбаторе в Керала, Индия. По-късно се присъединява към различни спа центрове на луксозни хотели като холистичен терапевт, където работи с известни клиенти като Тина Търнър и Мика, шейхове, политици от цял свят, бизнес лидери и професионални спортисти.

В момента Сурадж Варма работи като холистичен терапевт на свободна практика и си сътрудничи с някои от най-добрите спа центрове в света. Неговите постижения са били отразявани от престижни издания като Vogue и Tatler.

Ако искате да комбинирате страхотните терапевтични процедури с престой в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско на специална цена, можете да научите повече за ексклузивните предложения за настаняване тук: https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/special-offers/

Прочетете повече за Сурадж : www.surajvarma.com   Instagram: surajvarmahealing 

 

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско:

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо международно ниво, подходящи за всички скиори от начинаещи до напреднали. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897 г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „Кемпински” включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

 

kempinski.com/bansko • kempinski.com/press • discoveryloyalty.com

 

 

Хотели, спа хотели, хотели на море