Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Реклама

 

Hoteli.BG предлага много възможности за реклама и промотиране на вашия хотел, услуги, специално събитие или парти; предлагаме ви няколко вида абонамент заедно с възможността да наемете и банер за допълнителна реклама.

Рекламната страница-профил на даден хотел включва информация за обекта, снимки, видео, телефони за директен контакт на клиентите с хотела, публикуване на промоции и горещи оферти, цени според сезоните, мнения на гости и т.н. според избрания вид абонамент. Всеки профил на хотел може да се управлява лично от собственика/управителя на хотела по много лесен начин чрез достъп до специално изградена за целта административна система.

Можете да акцентирате удобствата на вашият хотел като го включите в категорията ВИП и/или ТОП Хотели в сайта; показът на ВИП и ТОП Хотелите е с най-висок приоритет и предимство при показване и търсене пред останалите хотели със стандартен платен абонамент.

Допълнителна реклама под формата на рекламни карета /банери/ които водят към профила на вашият хотел или специална промоция-оферта може да бъде реализирана спрямо нуждите ви като имате избор между различни позиции и размери на банери с различни цени за всеки от тях. Банер-реклама в сайта могат да ползват и външни фирми, които не са хотелиери – така посетителите на сайта могат да разберат лесно за продуктите и услугите които тези фирми предлагат.  При дългосрочно договаряне се предлагат и отстъпки в зависимост от избраните пакети и обем на реклама.

За да се свържете с нас, моля попълнете формата за контакт.

Телефон за контакт с нас:  088 400 8000
понеделник - петък: 10.00 - 17.00 часа

Ако желаете можете да ни оставите съобщение тук или да ни пишете на мейл:

Хотели, спа хотели, хотели на море