Skip to content; Access key q.
РусскийРусский

Комплекс "РУСКОВЕЦ РИЗОРТ" Добринище

Добринище

BookingКоличество комнат *
Количество комнат Количество комнат: 1Количество комнат: 2Количество комнат: 3Количество комнат: 4Количество комнат: 5Количество комнат: > 5
Количество постояльцев *
Количество постояльцев Количество постояльцев: 1Количество постояльцев: 2Количество постояльцев: 3Количество постояльцев: 4Количество постояльцев: 5Количество постояльцев: > 5

Информация

Комплекс Русковец Термал СПА и СКИ Резорт се простира на площ от 20 000 кв.м. и посреща своите гости през цялата година.

Русковец Термал Спа и Ски Резорт е уникално място в подножието на Пирин планина, в известното с минералната си вода градче Добринище. През всички годишни сезони, тук Ви очаква топло гостоприемство, комфорт и хармония. За Вашата пълноценна планинска ваканция, ние предлагаме настаняване в едностайни и двустайни апартаменти, както и в семейни вили. Комплексът разполага с покрит басейн с минерална вода и термални съоръжения: две сауни, парна баня, кнайп пейка, които се ползват безплатно от гостите на комплекса. В допълнение към нашите услуги е Уелнес центъра, където се предлага индивидуално ползване на термални съоръжения, вани и др. като част от цялостно разработените ни СПА програми за релакс и възстановяване. 

В комплекса разработена специална семейна програма, при която в помощ на родителите е обширен, светъл и безопасен Детски клуб, който децата посещават безплатно и за тях се грижи възпитател. През лятото предлагаме  различни спортни и културни занимания за възрастни и деца в самият хотел и извън него.

През зимния сезон за удобство на скиорите, отваря врати топъл гардероб за собствено ски оборудване. Предлага се и безплатен двупосочен транспорт по график до СКИ ЦЕНТЪР БАНСКО 

Предлагат се специални оферти за корпоративни събития, тиймбилдинги, сватби и тържества 

В комплекс "Русковец" можете да намерите своето мечтано кътче, далеч от шума на града.

 

Добринище е обявено за балнеоложки курорт заради прочутите си 17 минерални извора с температура от 30-43°. Балнеопроцедури се предлагат в две от почивните станции и обществаната минерална баня и открит плувен комплекс. Благоприятни са за някои бъбречно-урологични, стомашно-чревни, обменно-ендокринни, жлъчно-чернодробни и на горните дихателни пътища заболявания, както и при професионални интоксикации и кожни рани.

Добринище комбинира най-доброто за зимните и летни почивки: красива природа, гостоприемни жители, ски писти и възможности за селски и еко туризъм. На 11 км от Добринище се намира хижа "Гоце Делчев" (1412 м.) от където има седалков лифт до хижа "Безбог" (2236 м.). Туристически пътеки водят до Тевното езеро, Поповото езеро и връх Безбог. Пътят от хижа "Безбог" до Мелник е 12 часа. Има ски писта от хижа Безбог до хижа Гоце Делчев.

 

Прайс-лист

Видео (3)

Сообщений

Информация за търсене хотел